tråd og stof

Det er svært at vælge tråd og stof. Der er så mange muligheder og det er grundlaget For hvordan stemningen bliver i slutresultatet. Jeg har set broderier der bruger det samme mønster men virker helt forskellige på grund af materialevalgene.

Jeg har været inde over mange overvejelser – multifarvet, pink skala, tofarvet ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg besluttede mig for at jeg skulle have to forskellige for at det ikke skulle blive for rodet. Det endte med den blågrønne skala og tråd med varierende farve. En i silke og en i hør, selvom de har samme farveindfarvning  fremstår de meget forskellige, som det ses på billedet. De er købt via nettet hos butikken Stef Francis

Stoffet har 14 tråde per cm og er så vidt jeg husker hør. Det er købt hos den lokale butik “Broderi Moderne” i Århus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*