Alle grundstoffer delvist færdige

Fra grundstof 1 til 94 er nu alle delvist færdige. Det som hørtråden skulle bruges ved for grundstofferne er helt færdigt – hvilket giver en overordnet fornemmelse af hvor der er plads til supplerende motiver rundt om det periodiske system.

hør færdig

De grundstoffer som er placeret øverst er helt færdige, de øvrige mangler elementerne med silketråden samt perlende der indikerer elektroner og fyldte orbitaler. Derudover mangler jeg ”kun” nogle dekorative motiver rundt om grundstofferne og selvfølgelig den afsluttende montering før den kan komme op og hænge på væggen i stuen.

Hvis man nærstudere billedet vil man bemærke at to grundstoffer er broderet to gange. Grunden til dette er at IUPAC(International Union of Pure and Applied Chemistry) i øjeblikket er i gang med at lave en anbefaling for placeringen for disse to. Jeg håber de når frem til en anbefaling ved næste møde for denne arbejdsgruppe.

Et link til denne arbejdsgruppe i IUPAC.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*