En statusrapport

Der er gået lang tid siden jeg sidst har skrevet noget omkring mit store broderiprojekt, fordi jeg har fået syet ganske få sting på projektet den seneste tid.

I øjeblikket er IUPAC ( international union of pure and applied chemistry ) igang med en arbejdsgruppe, der skal finde en anbefaling angående placeringen af Sc og Y. Projektets hjemmeside er her. Så deres anbefaling venter jeg spændt på og regner med at følge den.

En af fordelene ved at det er et hobbyprojekt uden reel deadline, er at jeg arbejder på det af ren lyst og ikke fordi der et et pres udefra. I den seneste tid har der været andet i mit liv, som har fyldt meget og andre hobby-projekter som havde en relevant deadline iforhold til hvad der skete i mit liv. Så dette projekt har været på pause, og ligger nu og venter til jeg har lyst ( og overskud ) til at kaste mig over det igen. Jeg glæder mig til at den tid kommer, selvom jeg ikke ved hvornår det bliver. For det skal være lysten der driver værket, når det gælder en hobby.

Om jeg så levede tyve hele liv, ville jeg ikke have tid til at lave alle de projekter jeg får ideer til, og det er noget jeg er ved at lære. Så dem jeg går igang med skal skal være de få virkelig gode, hvor processen også er sjov – også selvom man tager lange pauser ind imellem. Heldigvis føler jeg stadig at dette projekt med det periodiske system er en af disse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*